Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Pazar günü Posedion Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Genel Kurul toplantısı sonrası gerçekleştirilen seçimde Samandağ Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeniden seçilerek güven tazeledi.
Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları’nın tüm üye ve davetlilerini kapıda karşıladığı kongrenin; Divan Başkanlığını Hatay Kooperatif Bölge Birliği Başkan vekili Nurettin Koyun yaparken, Başkan yardımcılığını Mithat Sağaltıcı, divan üyeliklerini Velit Coşkun ve Doğan Yapar yaptı.
Yoğun katılımın olduğu kongreye; Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Bakkallar Esnafı Odası Necdet Arslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Ali Doğru, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, İyi Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları, MHP Samandağ İlçe Başkan Yardımcısı Nuri Eryılmaz, CHP Hatay İl Eski Başkanı Halil İbrahim Özgün, Hıristiyan Cemiyet Eski Başkanı Mahir Hilenoğlu ve çok sayıda üye katıldı.
Seçim sonrası güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Kahiloğulları, yaptığı teşekkür konuşmasında, kurum eski başkanları Said Gülşen ve İlhan Gülşen’i rahmetle anarak “Hafta sonunda tek liste ile başkanlık talep ediyor olmamıza rağmen teveccüh göstererek burada bizimle olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizlere layık gördüğünüz bu görevde ben ve çalışma arkadaşlarım, siz değerli esnafımızla omuz omuza, birlik, beraberlik ve dostluk ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Kongre sonrasında; Sait Kahiloğulları başkanlığında yönetim, denetim ve bölge birliği üyeleri şu isimlerden oluştu: 
Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Müfide Doğru, Seyhan Yıldırım, İlhan Çetin, Hikmet Kurtuluş.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Kılınç, Ayten Genç, İbrahim Rıdvanoğulları, Semih Bakır, Hikmiye Aslan.
Denetim Kurulu Asil Üyeler: Yücel Kuzu, Meriç Uzun.
Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Sezer Esmer, Meltem Dağ Miçooğulları.
Bölge Birliği Temsilciliği Asil Üyeler: Sait Kahiloğulları, Özer Özdemir, Yılmaz Teker, Pelin Baytar, Sevinç Kimyonok.
Bölge Birliği Temsilciliği Yedek Üyeler: Yılman Malik Güneş, Gökhan Güçük, Mert Tekil, Cuma Kayıkçı, Ali Terzi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim