İlçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştiren HBB Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Şoförler ve Otomobilciler Odası ev sahipliğinde oda başkanlarıyla bir araya geldi.
HBB Başkanı Savaş; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Samandağ Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüş, Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Cuma Sahillioğulları ile bir araya geldi.
Oda ziyarte sırasında Savaş, CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, CHP ilçe Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu, HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, Belediye Meclis Üyeleri Atiye Sönmez Erdoğdu, Esen Dibek ve CHP İlçe Yöneticileri eşlik etti.
Oda Başkanları ile yapılan toplatının ardından HBB Başkanı Savaş ve beraberindekiler Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları’nı ziyaret etti. 
Ziyaretlerde Samandağ’ın sorunları, esnafların yaşadıkları sorunlar ve HBB’ den beklentiler konuşuldu. Başkan Savaş, misafirperverliklerinden dolayı Terzi ve Kahiloğulları’na teşekkür etti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim