İlçe Kaymakamı Murat Kütük Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Kaymakam Kütük, gelecek nesillere bırakacağımız en büyük armağanın, özgürce ve kardeşçe kutlanacak bayramlar olacağını vurguladığı mesajında; “Toplum olarak paylaştığımız ortak değerlerimizden olan bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için müstesna bir yere sahiptir. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu sayesinde başına gelen her türlü felaketi ve olumsuzluğu, hoşgörü ve kardeşliğe verdiği değer ile bertaraf eden aziz milletimizin gelecek nesillere bırakacağı en büyük armağan, özgürce ve kardeşçe kutlanacak bayramlar olacaktır.
Yüklediğimiz anlam ve verdiğimiz değerle daha bir önem kazanacak olan Kurban Bayramının huzur, güven ve sağlık içinde geçmesi en büyük temennimizdir.
Manevi zenginliğimiz olan Kurban Bayramının karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekiştirilmesine vesile olması dileğiyle; değerli Samandağ Halkının Bayramını en samimi duygularla kutlar, vatanları uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi şükranla anar, selam ve saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi. 
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim