Samandağ Belediyesi Ev Sahipliğinde “Belediye Zabıta Mevzuatı” Eğitimi Gerçekleşti.             
Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün eğitim talebi üzerine Çukurova Belediyeler Birliği tarafından Başkontrolör Nihat Yıldız eşliğinde “Belediye Zabıta Mevzuatı” eğitimi gerçekleşti.
24 Haziran 2022 Cuma günü, Samandağ Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimde Başkontrolör Nihat Yıldız, “Belediye Zabıta Mevzuatı” ile ilgili bilgi verdi.
Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek, Samandağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Başta bize bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Sn. Av. Refik Eryılmaz olmak üzere bu eğitimin gerçekleşmesinde katkı sunan Çukurova Belediyeler Birliği ve Başkontrolümüz Nihat Yıldız’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Kent yaşamında önemli bir noktada bulunan Zabıta biriminin gelişen ve değişen mevzuata ayak uydurabilmesi için, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verilebilmesi açısından bu eğitim son derece önemliydi.
Başta Büyükşehir Belediyesi’nden gelen misafirlerimiz olmak üzere olmak üzere bütün ilçe belediyelerinden, belediyemize gelerek eğitim alan mesai arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim