Samandağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, berber, kuaför ve güzellik salonlarının Hatay genelinde bir günlük tatilinin Pazar günü olarak belirlendiğini duyurdu.
 Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Açıkgöz, Ticaret Bakanlığı tarafından berber, kuaför ve güzellik salonlarının hangi gün kapatılacağı ile ilgili karar verme yetkisinin valiliklere verildiğini belirterek, Hatay Valiliği tarafından yapılan değerlendirme neticesinde berber, kuaför ve güzellik salonlarının ilimiz sınırları içerisinde bir günlük tatilinin Pazar günü olarak karara bağlandığını ifade etti.
Oda Başkanı Açıkgöz, açıklamasında “ Hatay Valiliğimizin, 12 Eylül tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda 01.10.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada bir defa olmak üzere tüm Hatay sınırları içerisinde Pazar günü kapalı olmasına karar verilmiştir. Kurallara uyulması konusunda esnafımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine olan inancımızla Tüm üyelerimizin ve halkımızın bilgisine sunarız, saygılarımızla.”  ifadelerine yer verdi.
  Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim