Hatay’da yurtdışı eğitimin başarılı ismi Bestway Yurtdışı Eğitim tarafından organize edilen uluslararası İngilizce sınavı IELTS gerçekleştirildi.
Bestway ve dünyanın saygın eğitim kurumlarından IDP IELTS işbirliğiyle organize edilen sınav Antakya’daki The Museum Hotel’de yapıldı.
İngiltere ve Kanada yoğunluklu olmak üzere dil okulları, lisans programları ve      
 yabancı öğretmenlerden farklı dillerde online speaking dersi hizmetleri sunan Bestway Yurtdışı Eğitim, geçerliliği dünya çapında 11.000 den fazla kurumda kabul edilen, uluslararası iş başvuruları, okul kayıtları ve aile birleşimlerinde de en az 2 yıl geçerli IELTS (International English Language Testing System) sınavı genel ve akademik tabanlı olarak gerçekleştirildi.
Bestway Yurtdışı Eğitim Müdürü Alev Ay ve İngilizce Öğretmeni Murat Ay, sınav sonrası yaptıkları açıklamada “Bestway Yurtdışı Eğitim olarak geçmiş yıllarda sınava şehir dışında katılmak zorunda kalan adayları konaklama ve yolculuk maliyetlerinden kurtarmanın yanı sıra adaylara zamandan da kazandırmayı hedefleyerek bu sınavı başarılı bir şekilde organize ettik.
Özellikle kariyer hedeflerine ulaşmak isteyenler için çok ciddi önem teşkil eden bu sınavı Bestway olarak Hatay’ da düzenleyerek öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmasında kolaylık sağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sınava katılan ve bizi tercih eden herkese teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda Hatayımıza değer katan bu sınavın dışında öğrenci ve velilerimize uluslararası projeler de sunmaya planlamaktayız.” ifadelerine yer verdiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim