Beta Eğitim Kurumları yönetici ve öğretmenleri öğle yemeğinde basınla buluştu.                                    
Bu eğitim sezonunda Samandağ’da faaliyet gösterecek olan kurumlarının işleyişi ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 
Kurucu temsilcisi Seyhan Nural;”Değerli Basın Mensupları, Sevgili Öğretmen Arkadaşlarım Beta Eğitim Kurumlarının tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Samandağ’da 9,10,11,12.sınıflar ve mezun öğrencilere yönelik faaliyet gösterecek olan kurumumuz hepimizin özverili çalışması ve deneyimlerimizle, sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin en önemli destekleyicisi olacaktır. Ara sınıflardaki öğrencilerimizin bütün eksiklerini kapatacak ve onları iyi bir noktaya taşıyacaktır. Yeni eğitim-öğretim yılı bütün öğrencilere, öğretmenlere ve velilerimize hayırlı olsun.’’ dedi.
Kurum müdürü Fırat Can; ‘’ Pandemi nedeni ile yaklaşık 1,5 yıldır yüz yüze eğitim aksamış, öğrencilerin eksikleri artmıştır. Bizler de tam bu noktada öğrencilerin eksiklerini kapatmak ve onları en iyi şekilde sınavlara hazırlamak için güçlü bir kadro ve deneyimli bir yönetim oluşturduk. Pandemi ile ilgili bütün önlemleri hassasiyetle yerine getirecek hazırladığımız kurumumuza sosyal mesafe ve hijyeni ön planda tutacak sınıf mevcutlarımızı minimuma düşürdük. 
Milli Eğitim Bakanlığının kararı ile 6 Eylül’de bütün okullar tam zamanlı eğitime başlayacak. Herkesin kurallara uyacağına bir daha eğitimin kesintiye uğramayacağına öğrencilerin sağlıklı bir hazırlık süreci geçireceğine inanıyorum.
9,10,11.sınıflar için okula yardımcı ve bu süreçte oluşan eksiklerini tamamlayacak telafi eğitimleri ile her öğrenciye kendini özel hissettirecek bir eğitim modeli uygulayacağız. 9,10 ve 11. sınıflar bizim için arka bahçe değil, bütün gücümüzle destek olacağımız, etkin bir rehberlikle takibini yapacağımız ve pandemiden aksayan eğitimlerini telafi etmek adına iddialı olduğumuz sınıflarımızdır. Sınavlara hazırlık gruplarının arasında kaybolmayacak, deneyimli bir kadro ve etkin bir programla kaliteli eğitimin farkını yaşayacaklar. 
12.sınıf ve mezun öğrencilere Tam gün Eğitim!
YKS hazırlığı yapan mezun öğrencilerimize Sabah 08:00 Akşam 22:00 arasında dolu dolu bir program hazırladık. Sınav kulübü ve akşam kütüphanesi ile her an öğrencilerimizin yanında olacağız.
Çok iddialıyız ve kararlıyız. Her öğrencimizin üniversiteyi kazanacak düzeye gelmesi için üstün bir çaba hazırladığımız programımızla ilgili ayrıntılı bilgi almak için bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi kurumumuza davet ediyoruz.’’dedi.
 

Editör: TE Bilişim