Bilge Anka Eğitim Kurumları YKS’de gösterdikleri başarıyı bu yıl da sürdürmenin gururunu yaşadıklarını belirttiler.             

Bilge Anka Eğitim Kurumları Yönetiminden yapılan açıklamada “Bilge Anka Eğitim Kurumları kurulduğu ilk yıldan itibaren Samandağ’ın eğitimine bulunduğu katkılardan dolayı gurur duyuyoruz. Bir öğretmen kuruluşu olan Anka Eğitim Kurumları, 2 senedir süren  pandemiye  rağmen,  öğrencilerimizi bu süreçte yalnız bırakmayarak pandeminin etkilerini en aza indirmek için elinden gelen bütün gayretleri sergilemiştir. 
Kurulduğu ilk yıl yüksek bir başarı sergileyerek öğrencilerimizi Tıp, Diş, Mühendislik, Eczacılık, Hukuk gibi seçkin fakültelere yerleştirerek kalitesini ispatlamıştır. Başarı geleneğini sürdürerek bu yıl da  YKS’de Türkiye genelinde öğrencilerinin yüksek başarı sağlamasına destek olmuştur.
 ilk 5 bin  de 3, 
ilk 10 bin’de 5, 
ilk 20 bin’de 9,
 ilk 30 bin’de 17 
ilk 40 bin’de 29
ilk 50 bin’de 45
öğrencisi bulunan Bilge Anka Eğitim Kurumları, ayrıca  öğrencilerinden  Mustafa Uysal’ı  Türkiye genelinde Sayılsalda 3564. olmasını tebrik ediyoruz
  Samandağ’ın eğitimine destek vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Samandağ’ımızı ülke genelinde hak ettiği yere taşıma gayretlerimiz tüm hızla sürecektir. Saygılarımızla…” İfadelerine yer verildi. 
 

Editör: TE Bilişim