Samandağ Boran Bisiklet Kulübü ve Sahra Spor Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi.
29 Ekim günü Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları ilkokulu önünde saat 15:00’ da başlayan etkinlik, Hz. Hızır Parkı’nda sona erdi.
Samandağ Boran Bisiklet Kulübü Derneği Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Milet Meclisinin 29 ekim1923’te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına, her yıl 29 Ekim günü Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta kutlanan mili bir bayramdır. Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetin 10. yılı kutlamalarının yapıldığı 29 Ekim 1933 tarihinde verdiği 10.yılı nutkunda bu günü en büyük bayram olarak nitelendirmiştir. Cumhuriyet’in 98. kuruluş yıl döneminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve yakın zamanda sonsuzluğa uğurladığımız şehidimiz Ali Emre Fırıncıoğulları’nı rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.
 Katkılarından dolayı katılımcılarımıza, Huzurtrans’ a, A Reklam’a, Deniz Cam Balkon’ a ve tüm gazetecilerimize teşekkür eder bayramımızı kutlarım.” dedi.
 

Editör: TE Bilişim