Bitlis Tatvan’daki Hüseyin Çelik Anadolu Lisesinde kurulan Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları Kütüphanesi törenle açıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında imzalanan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi çerçevesinde 2019 yılından beri çalışması yürütülen, Renkli Rüyalar ekibi tarafından Bitlis ili Tatvan ilçesinde bulunan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesinde kurulan Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları Kütüphanesi törenle açıldı. Yaklaşık 3 bin 500 kitabın toplandığı kütüphanenin açılışını Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, Garnizon Komutan Vekili Topçu Kurmay Albay Üzeyir Durmuş ve Renkli Rüyalar ekibi yaptı. 
Şehit Babası Remzi Fırıncıoğulları’ndan teşekkür
Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın babası Remzi Fırıncıoğulları, Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları Kütüphanesi’nin kurulumunda emeği geçen herkese teşekkür ederek “Bu süreçte bizimle sürekli iletişim içinde olan ve projeye öncülük eden kıymetli hemşehrim Öğretmen Süleyman Sertel’e, katılımlarından dolayı Ali Emre’mizin devresi Üsteğmen Eren, Suriye’de Ali Emre’mizin yanında olan Uzman Çavuş Derviş Dişçeken’e değerli katılımlarından dolayı minnettarız. 
Oğlumuzun adının anlamlı ve gençlere faydalı olacak böyle güzel projelerde yaşatılması bizim için büyük gurur ve onur kaynağıdır. 
Onun unutulmadığını görmek en büyük tesellimizdir. Emeği geçen herkese Şükranlarımızı sunarız.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim