Boran Bisiklet Kulübü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çoçuk Bayramı dolayısıyla bisiklet turu etknliği gerçekleştirdi.
Yoğun katılım gözlenen etkinlikte 23 Nisan Cumartesi günü saat:16.00’da 75. yıl Parkında toplanan katılımcılar şehir merkezinde turlayarak bayramı kutladılar.
Boran Bisiklet Kulübü Başkanı Özlem Fırıncıoğulları, Düzenlenen Bisiklet Turu Etkinliğinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 
Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Açılışının ve 23 Nisan Ulusal egemenlik çocuk bayramımızın 102.
Yılı Münasebetiyle düzenlediğimiz geleneksel“Bisiklet Turu şenliği etkinliğimiz Minik, Çocuk ve Gençlerimizin Yoğun ilgi ve katılımına mazhar olmuştur.
23 Nisan 1920’de Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen ve UNESCO tarafından Çocuk yılı ilan edilerek uluslar arası bir nitelik kazanan ulusal bayramımızı miniklerle coşkuyla kutladık.
Bu günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyoruz.
Bu etkinliğimizde bize desteklerini esirgemeyen; Samandağ kaymakamlığına, Samandağ Belediyesine, Sany’s Estetic Alman medical estetic uzmanı Saniye Arslan’a, A reklam’a Emniyet müdürlüğüne, polis ekipleri ve yunus ekiplerine, etkinliklerimizi duyuran basın ve gazetecilerimize aynı zamanda katılım gösteren herkese çok teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.”
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim