İlçemizin yollarını maalesef yine manşetimizden indiremiyoruz.
Samandağ-Antakya yolu üzerinde Hatsu tarafından yapılan çalışma dolayısıyla yolun hali o yolu kullanmak zorunda olan herkesin malumu.
Hal böyleyken vatandaşlarımız bir bölümü asfaltlanarak kullanıma açılan Çevre Yolu’nu kullanıyordu. 
Özellikle Favvar Mevkii ile Zezeni eski polis noktası arasındaki bölümde işi olmayanlar bu yolu ulaşımını sağlamak için tercih ediyordu.                        
Her ne hikmetse bir ara çevre yolu ulaşıma kapatıldı. Bununla ilgili yapılan eleştirilere gazetemiz de de yer vermiştik. Sonra ne olduysa oldu yol yeniden kullanıma açıldı. 
Yapılan çalışma yüzünden berbat duruma gelen, işi olmayanın asla kullanmayı tercih etmeyeceği Samandağ- Antakya yolu son günlerde yağan yağmurla birlikte daha da berbat bir hale büründü. 
Ama gelin görün ki halkın en ihtiyacı olduğu bu zamanda çevre yolunun Sutaşı Işıklar ile Zezeni tarafı yeniden kapatıldı. Hem de nasıl bir kapatma asfaltın üzerine moloz yığarak. (Çiçek gibi asfaltın üzerine bu molozları dökmek hangi kafanın ürünü)
Sormak istiyoruz bu uygulama kimin eseri ve halka bu eziyet niye. İyi olanı halka kapatarak kötü olanı kullanmaya mecbur bırakarak hangi amaç güdülüyor.
Her ne kadar düşünmek istemesek de bu uygulama bir siyasi çekişmenin tezahürü ise bu uygulamadan derhal vazgeçilmeli.
Bu halkı Büyükşehir- Samandağ Belediyesi, Büyükşehir- Ak Parti çekişmesine kurban etmeye hakkınız yok. Dikkat edin bu çekişmeler sizin siyasi sonunuzu getirmesin.
Sizlerin siyasi çekişmelerinizin bedelini halk olarak ödemek zorunda değiliz.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim