Hatay Büyükşehir Belediye personeli ile Samandağ Belediye Personeli arasında kavga çıktı.
Hatay Büyükşehir Belediye personeli ile Samandağ Belediye Personeli arasında çıkan bıçaklı kavgada 4 yaralının olduğu ifade edildi.
Daha önce de Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Samandağ Belediyesi personellerinin karşı karşıya gelmesine iki belediyenin başkan ve yöneticilerinin birbirlerini suçlayan açıklamalarının etkili olduğu biliniyor.
Edinilen bilgiye göre, Samandağ ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından asfaltlama çalışması yapılırken, Samandağ Belediyesi personelleri de aynı bölgede istinat duvarı çalışması gerçekleştirdi. 
Yapılan işler sırasında henüz bilinmeyen nedenle iki belediyenin personelleri arasında tartışma yaşandı. İddiaya göre Yaşanan tartışma üzerine bir süre sonra yanında kalabalık bir grupla beraber gelen S.K.S. isimli Samandağ Belediyesi personeli, asfaltlama çalışmasında görev alan Hatay Büyükşehir Belediyesi personellerine saldırdılar. 
Yaşanan saldırıda Samandağ Belediyesi personeli S.K.S. tarafından sırtından bıçaklandığı iddia edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi personeli Ömer E., hastaneye kaldırdı. 
Diğer yaralılar hakkında bilgi alınmazken Sırtından ve bacağından ağır yara alan Ömer E.’nin hastanede tedavisi sürerken, S.K.S. isimli şahsın olay yerinden kaçtığı da iddialar arasında.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim