İlçemizin birçok mahallesindeki özellikle okulların bulunduğu yolların durumuna, ara sokak ve kaldırımların kötü olduğunu yaptığımız haberlerle gündeme getiriyor, özellikle acliyeti olan yerlere bir an önce el atılması için yetkililerin dikkatini çekmeye çalışıyoruz.
Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz ilçemiz Cumhuriyet Mahallesinde bulunan ve içerisinde engelli bireylerin eğitim gördüğü Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi' nin bulunduğu yol ile ilgili haber yapmıştık.
Yolun yaklaşık 5-6 aydır yapılmak üzere söküldüğünü fakat hala yapılmadığını gündeme getirmiş bir an önce yapılmasını dile getirmiştik.                         
Belediye yetkilileri konu üzerine yaptıkları açıklamada o yolun yapımı için girişimde bulunduklarını ve hatta etrafındaki sokakların parke döşenerek tamamladıklarını belirterek, yolu yapmak için girdiklerinde Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu tarafından durdurulduklarını iddia ettiler. Cebburoğlu'nun o yol için büyükşehirden asfalt yapılması yönünde söz aldığını aktaran yetkililer, bu yüzden bu çalışmayı tamamlamadıklarını sözlerine ekledilerCumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cebburoğlu'na konu ile ilgili sorduğumuzda ise, söylemi doğrularken, en kısa zamanda asfaltlanacağının sözünü aldığını ifade ettiGel gelelim o günden bu yana Cebburoğlu'nun, asfaltlama sözünü verdiği yol ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmaması ve yapılacak olan parke çalışmasının da engellenmiş olması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim