Cennet Kelebekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi Cumhuriyetin ilanının 99. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. 
Cennet Kelebeklerinin minikleri Cumhuriyet Bayramını, öğretmenleriyle birlikte farklı etkinliklerle kutladı.
Günler öncesinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına hazırlanan minikler kırmızı-beyaz renkte kıyafetler, Türk Bayrağı ve Atatürk tişörtleri giyip, başlarında Atatürk fotoğrafı yer alan taçları ve ellerinde bayraklarıyla kutlamalara katıldılar.
Cennet Kelebekleri’nin minik öğrencileri, palyaço eşliğinde ve marşlarla öğretmenlerinin gözetiminde yürüyüş yaptılar.
Yürüyüş sırasında cadde boyunca vatandaşlar alkışlayarak ve ya başlarına çiçek atarak miniklerin coşkusuna ortak oldu. Kreş Müdürü Meryem Şahutoğlu, vatandaşlara bayrak dağıttı. Yürüyüş sonunda yeniden kreşe gelen öğrenciler, okul bahçesinde Antakya Palyaço Organizasyondan Ali Yüce eşliğinde marşlar ve şarkılar söyledi. Doyasıya eğlenen Cennet Kelebeklerinin minik öğrencileri son olarak kırmızı- beyaz renkteki balonlarını uçurarak bayramı doyasıya yaşadı.
Etkinlik sonunda açıklama yapan Cennet Kelebekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Meryem Şahutoğlu, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu çocuklarla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Her yıl olduğu gibi bu yılda cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü minik öğrencilerimizle birlikte kutladık. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti gelecek nesillere aktarmak başlıca görevimizdir. Bu kapsamda Cumhuriyet bilincini çocuklara aşılamak birinci hedefimizdir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diler cumhuriyetin emanetçisi olan miniklerimizin ve tüm ulusumuzun Cumhuriyet bayramını kutlar aydınlık yarınlar dilerim.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim