İlçemizde Hizmet veren Samandağ Özel 100. Yıl Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde gece mesaisi başladı.   
100. Yıl Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Ünal Paltacı ve Uzm. Dr. Fahrettin Erdoğan’ın farklı günlerde hafta içi saat 17:00’ dan sonra poliklinik hizmeti vereceği duyuruldu.
Konuyla ilgili hastane yönetimi tarafında yapılan açıklamada, hastane doktorlarının hafta içi her gün saat 08:00 ila 17:00 arasında verdiği poliklinik hizmetlerine ek olarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzman doktorlarının saat 17:00’ dan sonrada hizmet vereceği belirtildi. 
Açıklamada “Çocuklar anne ve babaları için olduğu kadar bizler için de çok değerli. Ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak büyümesi yaşadığı sağlık sorunlarına anında müdahale edebilmek ve çözüm üretebilmek için poliklinik hizmetimizi geç saatlere kadar uzattık. Bu bağlamda hastanemizin başarılı doktorları Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Ünal Paltacı Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 17:00 - 23:00 arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Fahrettin Erdoğan da Salı ve Perşembe günleri 17:00 - 22:00’ye kadar hizmet verecek. 
Uzman doktorlarımız daha çok Çocuk alerjik hastalıkları ve astım, solunum yolu hastalıkları, çocuk çağı hastalıkları tedavi ve takibi, sağlam çocuk izlenimi ve aşılama, yenidoğan ve sağlam çocuk gelişim takibi, gelişim değerlendirmesi ve takibi gibi branşlarda hizmet vermektedir. İhtiyacınız olması durumunda hastanemiz modern ve geniş olanaklarıyla sağlığınız için her zaman hizmetinizdedir.  Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileyerek, saygılar sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi.
   Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim