Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, artan elektrik faturaları yüzünden Esnaf ve Sanatkarın artık dayanamayacak hale geldiğini ve Esnafın belinin büküldüğünü ifade etti.
 Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Esnafın ayakta durabilmesi ve işini devam ettirebilmesi için mutlaka indirim yapılması gerektiğini belirttiği  açıklamasında  “Üretim ve istihdam sağlayan Esnaf ve Sanatkarımıza kesinlikle indirimli enerjinin verilmesi konusunda yetkilileri uyararak Esnaf ve Sanatkarlarımızı ayakta tutup korumanın yolları araştırılmalı ve pozitif bir ayrımcılık yapılarak desteklenmesinin sağlanması gerekiyor.
Ayrıca,  enerjinin zamansız ve haber verilmeden ve uzayan kesintileri bu zor koşullarda ayakta durmaya çalışan esnaf ve sanatkarlarımızı da, büyük zararlara uğratmaktadır. Bunun önüne geçilebilmesi için Tedaş  yetkilileri,  bakım ve onarımları zamanında yaparak biz tüketicilerin mağduriyetlerinin önlenmesi  gerekmektedir.
     Biz tüketiciler faturalarımızı zamanında ödeyebilmek için çok ama çok zorlanmamıza  rağmen zamanında ödemeye çalışmaktayız. Tedaş yetkililerinin de enerji kesintileri ile ilgili aynı duyarlılık ve hassasiyeti göstermenizi bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi. 
 

Editör: TE Bilişim