İlçemiz Atatürk Mahallesi 46. Sokak Hayyük Pasajında hizmete giren Rin Tin Tin Tantuni törenle açıldı.
Selim Rencüzoğulları ve Edip Kararali’nin işletmeciliğini yaptığı Rin Tin Tin Tantuni ekmeğinden sosuna kadar gerçek Mersin Tantuni lezzetini Samandağlıların beğenisine sunuyor.
Rin Tin Tin Tantuni geçtiğimiz Pazartesi günü düzenlemesini Stef Organizasyonun yaptığı açılış töreninin ardından hizmete girdi.
Çocukluğumuzun çizgi film karakterinden adını alan Rin Tin Tin Tantuni hem görsel anlamda, hem de lezzetli tantunisiyle büyük beğeni aldı.
Çok sayıda davetlinin katılımıyla kesilen açılış kurdelesinin ardından açıklama yapan Edip Karaali ve Selim Rencüzoğulları, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayarak açılışa katılan herkese teşekkür etti.
Karaali ve Rencüzoğulları, açıklamalarında “İlçemize böyle bir mekan kazandırdığımız için çok mutluyuz. Mersin ‘in meşhur yemeği tantuniyi ekmeğinden sosuna orijinaline bağlı kalarak Samandağlı hemşerilerimizin ayağına getirdik. Mekanımızda Mersin et ve ya tavuk tantunisini, ister ekmek arası ister lavaşla, dilerseniz de yoğurtlu olarak yiyebileceksiniz. Bunun yanında Samandağ’a özgü tantuniyi severleri de unutmayarak, menümüzde Samandağ usulü et tantuniye de yer verdik. İster öğlen, ister gece yarısı ister mekanımızda, isterseniz ev ve işyerlerinizde tantuninin damak çatlatan lezzetiyle sizleri Rin Tin Tin  Tantuni’ de buluşturuyoruz. Bir telefon kadar uzağınızdayız, bizi 0530 082 31 11 no’lu telefondan arayarak sipariş verebilirsiniz. Tüm Samandağlı vatandaşlarımızı mekanımıza hakiki Mersin tantunisi yemeye bekliyoruz. İddia ediyoruz tantuninin doğru adresi Rin Tin Tin ‘i keşfettiğinizde yemek için acıkmayı beklemeyeceksiniz.” İfadelerine yer verdiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim