İlçemiz Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Foto Ayhan üzerinde bulunan Diş Hekimi Selim Emir’e ait Muayenehane törenle hizmete girdi.
Açılış Törenine İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, İlçe Emiyet Müdürü Asuman Karacık Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, Samandağ Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, SATİYAD Başkanı ve Truva Life Otek Sahibi Tahsin Boğday, Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Daud, Diş Hekimi Emir’in meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta İlçe Kaymakamı Murat Kütük, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “Büyük özveri ve zorlu bir eğitimin ardından Samandağlı vatandaşlarımıza hizmet vermek için açtığı muayenehanesinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.
Açılışın ardından Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, yaptığı açıklamada “Ağız ve diş sağlığı alanında ilçemize kazandırılan bu kliniğin sahibi genç kardeşimiz Selim Emir’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu vesileyle, ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşması ve korunması için canla başla çalışan değerli diş hekimlerimize de başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
Diş Hekimi Selim Emir, açılışa katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulunarak “Kliniğimizin açılışına gelerek yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz.  İlçemizde hizmet verecek kliniğimizi açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen ailem başta olmak üzere, hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, klinik gezildi ve hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.  Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim