“Doğa için Dans Et” topluluğu provalarından oluşan kısa videoları kolajlayarak paylaştı.

2022 yılının ilk aylarında Hatay’ın Samandağ İlçesinde oluşturulan “Doğa İçin Dans Et” topluluğu öncelikli amaçlarının değişen iklim koşullarına ve doğal kaynakların korunmasına, dans ederek dikkat çekmek olup özelde Samandağ İlçesini, genelde de ülkemizi farklı etkinlikler ve gösterilerde tanıtmak ve temsil etmek olduğunu vurguladı.

Sosyal medyanın bilinçlenme konusunda bir zincir oluşturma ve aracı rolüne güvenen “Doğa İçin Dans Et” topluluğu sosyal medya hesaplarında da büyük ilgi gören prova videolarını bugüne değin keyifli bir şekilde kolajlayarak yayımladı. Topluluğun kendini doğa için harekete geçirmek ve Samandağ'ın bu konuda öncü ve örnek ilçe olması adına Samandağ İlçesinin tarihi anlamda önemli noktaları olan Hıdırbey Musa Ağacı, St. Simon Manastırı, Batıayaz Klisesi, Titus Tüneli ve Kaya Mezarlıkları bölgelerinde tarihin ve doğanın huzuru, enerjisi eşliğinde video klibini çekti ve şimdi bu klibi sizlerle paylaşmanın heyecanına büründü.

Topluluk üyeleri emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamalarında şu ifadelere yer verdiler:

Başta Ekip Koordinatörü @halitbozyigit olmak üzere sosyal medya sorumlumuz @hayekgillerdenmelisa ve çekimleri ile bize destek olan ekip üyemiz @bozuk__pozometre ye çok teşekkür ediyoruz.

Desteklerinden dolayı sponsorlarımız @arestarentacar @swanjardin @ipekgelinlikk @erenay.giyim 'e ve çekimlerde bizleri yalnız bırakmayan @smh_cpr @ulas_ogur 'a klip hazırlığında destek olan @cemgnc1 ' e, katılımından dolayı @bebetozuheyirbeyazit a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilişim