Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, gazetemizi ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Yardımcısı Duran, Samandağ Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Duran "Yerel gazetelerimizin belediyemizin yaptığı çalışmaların kamuoyuyla paylaşılması noktasında taşıdığı önem yadsınamaz.                     
Çalışmalarımızın duyurulması noktasında gösterdiği ilgiden dolayı Cemre Gazetesi’nin tüm çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “dedi.
Gazetemi İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan, nazik ziyaretlerinde dolayı teşekkür ederek “Samandağ Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve vatandaşlarımızın haber alma hakkını kullanabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. 
Marifet iltifata tabidir anlayışı ile doğru yapılanları alkışlarken, gördüğümüz eksik ve yanlışları da samimi bir anlayışla dile getirmeye çalışıyoruz. Başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyor, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz." dedi.
                                                                Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim