Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, ilçemiz Mızraklı Mahallesine kazandırılacak mezarlık yeri için yapılan çalışmaların olumlu yürüdüğünü aktardı.
Belediye Başkan Yardımcısı Duran, Mızraklı Mahallesinde bulunan Maliye Hazinesine ait 22 bin 801, 63 m² olan 1679 No’lu parselin mezarlık yeri olarak mahalleye kazandırılması için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti.
Duran, konuyla ilgili açıklamasında “İlçemiz Mızraklı Mahallesinde bulunan 1679 no’lu parselin mezarlık yeri olması için İlçe Hıfzısıha Kurulu tarafından olumlu karar verilmiştir. Bu Kararla beraber Hatay Büyükşehir Belediyemiz hızlı bir şekilde Samandağ Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliğine arazinin mezarlık yeri olması için tahsis başvurusunu yaptı. Süreç hızlı ve olumlu bir şekilde ilerliyor. Mal Müdürlüğünün onaylamasının ardından bu araziyi Mızraklı Mahallemize mezarlık yeri olarak kazandırmış olacağız. Böylelikle, Mızraklı mahallemizin en öncelikli ve en büyük sorunu giderilmiş olacak.” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilişim