İlçemizin uzun yıllardır çözülemeyen, kanayan yarası elektrik kesintileri esnaf ve vatandaşları canından bezdirmeye devam ediyor.
Yaz veya kış mevsim fark etmeksizin yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle ev ve işyerlerinde elektrikli aletleri bozulan vatandaşlar, her şeyin elektriğe bağlı olduğu 21. yüzyılda halen bu sorunun çözülememiş olmasının yanı sıra kesintiler karşısında çaresiz.
Önceleri devletin elinde bulunan TEDAŞ, özelleştirmeden sonra da elektik mağduriyeti yaşatmaya ve sorununu aktarmak için aradığı telefonlarda vatandaşın ya muhatap bulamadığı, bulduğunda ise “ ekiplerimiz ilgileniyor” cevabından öteye geçmeyen bir kurum olma vasfını koruyor. Yetkililerin söylemler ise hep aynı “ kaçak kullanım”.
Yaşanan bu sorun ile ilgili ilçemiz muhtarlarından Yeni Mahalle Muhtarı Behcet Deniz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Daud, Şükrü Kanatlı Mahallesi Muhtarı İnal Kazan, Mağaracık Mahallesi Muhtarı Nazım Düzel TEDAŞ yetkilileriyle bir araya gelerek yaşanan sorunların bir an önce çözülmesini talep etti.Görüşmenin ardından Yeni Mahalle Muhtarı Behcet Deniz, yaptığı açıklamada “Mahallemizde yaşanan elektrik sorunları ile ilgili olarak Toroslar yetkilileriyle toplantı yaptık. 
Mahallemizde yaşanan elektik sorunlarından sık sık yaşanan kesintiler, amper düşüklüğü, aydınlatma konulmamış sokaklar yol ve kavşaklarda kalan direk ve trafolar ile ilgili hepsini fotoğraf ve videolarla kendilerine gösterdim ve  sorunların biran evvel çözülmesini talep ettim. 
Şu an mahallemizde yapılan alt yapı çalışması var. Benim tespit ettiğim sorunları yapılan çalışmalarla paralel olarak yapacaklarının sözünü verdiler. Umarım yıllar önce çözülmesi gereken her türlü alt ve üst yapı çalışmaları yapılıp ilçemizi daha yaşanabilir hale getirirler.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim