İlçemiz Atatürk Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi Vayro Mağzası üstü 1. Katta bulunan Elvin Beauty Salon hizmete girdi.
Elvin Nehir’in işletmeciliğini yaptığı güzellik salonunda hem kadın hem erkelerin vücut yapısını algılayarak işlem yapan son teknoloji cihazlarla epilasyonun yanı sıra, kirpik lifting, hydrafacial ve medikal cilt bakımı hizmetleri verilecek.
Elvin Nehir, cihazlarında bulunan patentli özel başlıklar sayesinde salonlarında virüs ve bakterilere yer olmadığını belirtti.
Nehir, “Salonumuzda Dünya’da kendi başlığını sterilize edebilen tek cihaz olan B-8 Platinum cihazıyla Samandağ halkına hizmet verecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.                   
 Sahip olduğu çift soğutma sistemi sayesinde -10 derece buz başlık ile piyasadaki en soğuk başlığa sahip cihaz olan B-8 Platinum ile vücudun her bölgesi için epilasyonda az seansla mükemmel sonuç elde edilebiliyoruz. Epilasyonda kadın ve erkeklere özel uygulama imkanı sunan cihazımız 4 mevsim kullanım kolaylığı sağlıyor. Salonumuzda ayrıca son dönem cilt bakımı teknolojileri arasındaki en popüler uygulamalar arasında olan; her yaştan kadın ve erkeğin cildinde harikalar yaratan Hydrafacial anti-aging cilt bakımı, medikal cilt bakımı ve kirpik lifting uygulamalarımızla sağlıklı sonuçlar almak isteyen herkesi Elvin Beauty Salonumuza bekliyoruz. Açılışa özel fiyatlarımız ve bilgi almak için 0530 415 89 44 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim