Deniz Mahallesi Ganim Canbolat Caddesi'nde (Girne Caddesi)  Samandağ Belediyesi tarafından yaklaşık 5 aydır süren yol çalışmaları tamamlanarak, yol asfalta hazır hale getirildi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden beton asfalt kaplanmak üzere yol yapım çalışmalarına devam edileceği bildirildi. 
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz sosyal medyada yaptığı açıklamada cadde sakinlerine “beton asfalt” müjdesi verdi. Eryılmaz “Ekiplerimizin yaklaşık 5 aydır çalışma içinde olduğu Deniz Mahallesi Ganim Canbolat Caddesi'nde (Girne Caddesi); yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma, duvar örme, su taşkınlarını önlemek amacıyla büz döşeme, mazgal yapımı ve zemin düzenleme çalışmalarımızı tamamlayarak yolu asfalta hazır hale getirmiştik. 
Asfalta hazır hale getirdiğimiz bu caddemizin Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile yaptığımız görüşme neticesinde yarın beton asfalt kaplanmak üzere yol yapım çalışmalarına devam edileceği bilgisini aldık.
Bu hususta gösterdiğiniz sabır ve anlayışınızdan dolayı siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, daha geniş, daha modern ve daha ferah olacak olan bu yolumuzun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Ayrıca asfalt çalışmalarını gerçekleştirecek Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına şimdiden teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim