Avukat Merve Eryılmaz’a ait Eryılmaz Hukuk & Danışmanlık Bürosu iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katıldığı görkemli bir törenle hizmete girdi.
İş dünyasının tanınan simalarından, ilçemiz iş insanı Hikmet Eryılmaz'ın torunu Turan Eryılmaz'ın kızı, Avukat Merve Eryılmaz’a ait Hukuk Bürosu; Antakya General Şükrü Kanatlı Mahallesi Atatürk Caddesi Menekşe Apartmanı Kat:7’ de hizmet verecek.
Eryılmaz Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açılışına; CHP Hatay Milletvekilleri;  Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, HBB Başkanı Lütfü Savaş, İlçe Kaymakamı Murat Kütük,  Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, Hatay Barosu Samandağ Temsilcisi Akın Akıncı, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, HASİAD Başkanı ve HBB Meclis Üyesi Murat Hayzaran, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün yanı sıra Av. Merve Eryılmaz’ın, ailesi, yakınları, arkadaşları, meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı.
Protokol Üyeleri tarafından kesilen kurdelenin ardından Av. Merve Eryılmaz, Cumhuriyet’in ilanının 99. Yıldönümüne denk gelen ofisinin açılışının bir tesadüf olmadığını, özellikle Cumhuriyet Bayramına denk getirdiğini belirterek, konuşmasında “Kıymetli protokol üyeleri, Sayın meslek üstatlarım, meslektaşlarım, kıymetli iş insanları, sevgili aile üyelerim ve arkadaşlarım. Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Cumhuriyetimizin ilanının da 99. yıl dönümünde benim için anlamı çok derin olan bugünde, burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bugün benim için çok özel bir gün. Üniversiteye girdiğim ilk senemde tam olarak hayalini kurduğum anları şu anda yaşıyor olmak benim için tarif edilemez bir his.
Pek tabii hayallerimi gerçekleştirmemde en büyük pay, beni her başarımda/başarısızlığımda destekleyen, bana güç veren aile büyüklerim ve aileme aittir. Bu sebeple aile büyüklerime, aileme teşekkürlerimi iletiyorum.
Aynı zamanda hukuk yolculuğumda bana destek veren, şu anda yanımda olan/olamayan tüm dostlarıma bana sağladıkları katkı için teşekkür ediyorum. "Bağımsızlık, gelecek, hürriyet, her şey adaletle ayaktadır." demiş Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Meslek hayatım boyunca Atatürk'ümüzün ışık tuttuğu yolda, nice 29 Ekimleri kutlayarak adalet ile yürüyeceğim. Teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim