Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Eryılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete  Karşı Uluslararası Mücadele Günü, kadınların yüzyıllara dayanan şiddete ve hak ihlallerine karşı direnişinden yola çıkılarak, kadına yönelik şiddete karşı  farkındalık yaratmak amacıyla ilan edilen önemli bir gündür. 
Coğrafya fark etmeksizin sistematik bir şekilde uygulanmaya devam eden kadına yönelik şiddet vahim bir insan hakları ihlalidir. Bir toplumun gelişmişliğini, itibarını, saygınlığını belirleyen en önemli etken kadının toplum içindeki yeridir.
Bu hususta belediye olarak geliştirdiğimiz projelerde, yaptığımız çalışmalarda kadın emeğini ön planda tutarak, kadınlarımızı üretime daha fazla ortak ederek, kadınlarımızın her alandaki gücünü göstermeleri hususuna önem veriyoruz. Aynı zamanda kurduğumuz psikolojik danışmanlık ve yaşam merkezimizde kadınlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyor ,çözüm konusunda uzmanlarımızla yanlarında oluyoruz.
Bu önemli günde ve diğer bütün günlerde kadınlarımızın yanında ve destekçisi olduğumu belirtiyor, kadınların şiddet görmediği, sömürülmediği, eşitliğin ve adaletin hüküm sürdüğü güzel bir dünya temenni ediyorum.’’
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: TE Bilişim