Samandağ Esnaf Dayanışma Platformu adına Ali Nehir ve Burak Kimyonşan gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette; Nehir ve Kimyonşan, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Sohbet sırasında Samandağ Esnaf Dayanışma Platformunun çalışmalarından, basının öneminden bahseden Nehir ve Kimyonşan, pandemi dolayısıyla zor günler geçiren esnafın, dolövizin aşırı yükselişi dolayısıyla özellikle ilçemizde dolarla kira ödemek zorunda olan esnafı daha da mağdur ettiğini ifade ettiler. Esnafın yaşadığı sorunların birlikte ve ancak dayanışarak çözülebileceğine vurgu yaptılar.
Nehir ve Kimyonşan, konuşmalarında basının önemine de değinerek “Yerel basın toplumun sadece gözü, kulağı, sesi değil, aynı zamanda nefesidir. Bir ülke ve bir toplum, kendini basın kuruluşları ile ifade edebilir. Aynı şekilde bir toplumun aynası olan medya ne denli özgürse, o toplum geleceğe de o kadar emin adımlarla yürür. Demokrasilerin teminatı olduğu kuşku götürmeyen basının, yeniden hak ettiği seviyeye yükseltilebilmesi için elbette ki başta ülkemizi yönetenlere, ama aslında bizler de dahil olmak üzere toplumun tüm kesimlerine büyük sorumluluklar düştüğünün bilincindeyiz.” ifadelerine yer verdiler.
Gazetemiz İmtiyaz sahibi Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, platformun yaptığı çalışmaları değerli bulduğunu, bu çalışmaların duyurulmasında basın olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti.
 

Editör: TE Bilişim