Epik Sanat Tiyatrosu, Bertolt Brecht'in yazdığı Gökhan Altunöz'ün yönettiği "Evet Diyen Hayır Diyen" adlı oyunu sahneledi. 
Gökhan Altunöz, Ecem İntizamoğlu, Elif Yurtdaş, Erdi Ege Urhan, Nahide Yıldız, Zeynep Yılmaz, Sena Yeşilova ve Mehmet Vasfi İpek'in yer aldığı oyun ilgiyle izlendi. Bir öğreti oyunu olan “Evet Diyen Hayır diyen” adlı oyun 22 Ocak Cumartesi günü Çatı Sahne'de sahnelendi. 
3 seansın da dolu oynandığı oyun yoğun alkış aldı. 
Epik Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Altınöz yaptığı açıklamada: "İnsanlık zor zamanlar geçiriyor.
Dolayısıyla tiyatro da zor zamanlar geçiriyor. Pandemi tiyatroyu da vurdu. Ama bu tiyatronun susması perdelerin kapanması gerektiği anlamına gelmiyor. Tiyatroya asıl bu zamanlarda ihtiyacımız vardır. Tiyatro iyi günde nasıl yanımızda oluyorsa kötü günde de yanımızda olmalı. Seyircimiz var olduğu sürece biz de var olacağız. Çünkü tiyatro umuttur. Seyirci ve oyuncular Elele verdiği sürece bu umut daha da büyüyecektir. Günümüzde tiyatroyu tercih edip aylardır emek sarf ederek büyük bir özveriyle hazırlanan genç oyuncu arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim. Ayrıca 3 seansta da bizi yalnız bırakmayan değerli seyircilerimize teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilişim