Cemre Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan’ın Kaleminden...
Samandağ Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki uzun süredir yaşanan kutuplaşma sonunda kanlı bıçaklı tezahür etti. 
Aynı partiye mensup iki belediyenin neyi paylaşamadığını halk merak ediyor. 
Samandağ’a hizmet sevdası ile yola çıkan belediye başkanlarının hizmeti kana bulamalarına ne gerek vardı.
Sorduk soruyoruz ve soracağız... 
İktidar iddiası ile yola çıkan bir partinin yüzde 90 oy aldığı bir bölgede kutuplaşma yaratmak yıllardır iktidarın yarattığı kutuplaşma ile örtüşmesi iktidar heyecanınızı yok etmiyor mu? 
Aynı partiye mensup iki belediye çalışanının birbirini bıçaklayacak kadar düşman görmesi ileride daha kötü sonuçlar doğuracaktır. 
Halk, seçimden önce toplantı ve miting alanlarında öne çıkardığınız birlik ve beraberlik mesajlarınıza sahip çıkmanızı beklerken, siz aranızdaki kutuplaşmayı çalışanlarınıza kadar yansıtmış durumdasınız. 
Halkın beklentisi oy verdiği partiye ayrışma olmadan kavga olmadan kin ve nefret duygusu yaratmadan yıllardır hizmetten yoksun bırakılmış ilçemize hak ettiği hizmetin sunulmasıdır.
Halkın beklentisi Tabelalardaki pozlarınızın güzelliği değil modern ve yaşanabilir bir Samandağ’ı en kısa sürede yaratacak bir şehir oluşturmanızdır. 
Emin olun her iki başkanımız da resimleri tabelaların üzerinde çok iyi durmuş ama siz o tabelalardan çıkıp halkın gönlüne ulaşmak için YAŞANABİLİR BİR SAMANDAĞ YARATIN!
Kavganın ayrışmanın kutuplaşmanın olmadığı ana unsurun hizmet olduğu bir yönetim anlayışının oluşması umudu ile Lütfen rahatsızlık vermeyin..! 

Editör: TE Bilişim