Amansız hastalığa yakalanarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren, HDP İskenderun İlçe Örgütü  Geçmiş dönem Eş Başkanı  57 yaşındaki Filiz Topal Karlıdağ, İskenderun Cemevi’nde, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Alevi Kültür Dernekleri İskenderun Şube Başkanı Kemal Soysüren tarafından kılınan cenaze namazı erkanın ardından son yolculuğuna uğurlandı.
HDP Üyesi, Mehmet Karlıdağ ile evli olan geçmiş dönem HDP Eş Başkanı ve İHD Üyesi Filiz Topal Karlıdağ, Çevresinde sempatisiyle, fedakarlığıyla çok sevilen bir özelliğe sahipti, İnsan Hakları Savunucusuydu. Ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Vasiyeti üzerine, büyüdüğü ve gençlik yıllarını Ailesiyle birlikte yaşadığı, Hatay'ın Kırıkhan İlçesinde sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.
Cenazeye, Kardeşleri, yakınları ve Adana HDP. Milletvekili Tülay Hatimoğuları Oruç, SYKP Parti Meclis Üyesi Talat Oruç, HDP Parti Meclis Üyeleri, İskenderun İHD. Şubesi, İskenderun Tüm Emekliler sendikası, Cem Evi Üyeleri, Emek ve Özgürlük ittifakı, Hatay HDP il Eş Başkanları, Defne Belediye Meclis Üyesi Mithat Mirioğlu, İskenderun SOL PARTİ, HDP Kadın Meclisi, İskenderun CHP ilçe Örgütü  Arsuz CHP Belediye Meclis Üyesi Sadet Berkyürek, Kuzeni olan, Hatay CHP Milletvekili Serkan Topal'ın Annesi ve yakınları katıldı.
  Foto-Haber:Uğur Hüzmeli
 

Editör: TE Bilişim