İlçemizin İşinsanlarından Mehmet Ali ve Diyap Fırıncıoğulları Samandağspor'a forma desteğinde bulundular.                           
'Samandağspor'un her zaman yanında olduklarını' belirten Mehmet Ali ve Diyap Fırıncıoğluları; 'ilçenin gençlerinin erken yaşta spora yönelerek kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına katkı sunan Samandağspor'a desteklerinin devam edeceğini, gecesini gündüzüne katarak yaklaşık  300 sporcuya hizmet eden başta Yusuf Yatkın, As başkan Sedat Köksal ve  Sportif direktör Sinan Çobancı olmak üzere değerli yönetim kuruluna emek ve çabalarından ötürü teşekkür ettiklerini'dile getirdiler.
YATKIN'dan TEŞEKKÜR
Konuya ilişkin açıklamada:"Bulunan Samandağspor Kulübü Başkanı Yusuf Yatkın şu ifadelere yer verdi. Samandağspor Hatay'ın kurumsal ve marka değeri olan nadir takımlardan bir tanesidir. Her sezon bütün kategorilerinde mücadele eden ve her yıl Türkiye şampiyonalarında boy gösteren bir takımdır. Bunların hepsi bir ekip işi ve emeğin karşılığı.Bu hususta bize destek veren Diyap  Fırıncıoğulları'na formasını ve Mehmet Ali  Fırıncıoğulları'nın yurtdışında bulunmasından dolayı onun adına Yüksek İnşaat Mühendisi Oğlu Nadir Fırıncıoğulları'na formalarını teslim ederken teşekkürü borç bilirim. Allah emsallerini arttirsın."ifadelerine yer verdi.
"SAMANDAĞSPOR'un YANINDAYIZ"
   Konuya ilişkin açıklamada bulunan  Diyap Fırıncıoğulları; “'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözünü atalarımız boşuna söylememişlerdir. Samandağ spor ilçemizin gençlerini spora teşvik ederek  çocuklarımızın beden ve zihin  gelişmesine  katkı sunmaktadır. Günümüz şartlarında aileler çocuklarına bakmakta zorlanırken yaklaşık 300 çocuğa en iyi şekilde hizmet etmek gerçekten çok zor.
Bu zor şartlarda ilçemiz gençlerini spora teşvik edip emek harcayan Samandağspor'un yanındayız."dedi.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim