Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası” sona erdi.
 Turnuvanın final maçı Çiğdede Mahallesi ve Yeni Mahalle arasında oynandı. Turnuvanın şampiyonu Çiğdede Mahallesi oldu. 
Turnuvanın üçüncülük maçı Kuşalanı ve Tekebaşı Mahalleleri arasında oynandı. 
Çekişmeli ve bol gollü geçen maçı Tekebaşı Mahallesi, Kuşalanı Mahallesi’ni 12-6 yenerek, turnuvanın 3. sü oldu.
Turnuvanın final maçını; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda kişi izledi.
Çiğdede Mahallesi ve Yeni Mahalle arasında oynanan finalde maçın normal süresi 3-3 sona erdi. Atılan penaltılar sonucunda Çiğdede Mahallesi, Yeni Mahalle’yi 5-4 yenerek şampiyonluk kupasını kazandı.
Oynanan final maçı sonrası Protokol üyeleri tarafından takımlara plaket ve madalyaları takdim edildi.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz turnuvanın ödül treninde yaptığı açıklamada  “Bütün mahallelerimiz bu tür etkinlikleri özlemiş, bunu geleneksel hale getireceğiz ve daha büyük bir sahada yapacağız. Katılan bütün takımlara, vatandaşlarımıza muhtarlarımıza ve final maçında bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımız Sayın Murat Kütük’e ve Emniyet Müdürümüz Sayın Asuman Karacık’a çok teşekkür ediyorum. Dayanışmaya, birlik beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde bu turnuvanın değeri kat kat arttı. Bu turnuvayı düzenleyen ekip arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Centilmence maçlar oynandı. Şampiyon olan Çiğdede Mahallesi Takımını ve turnuvada mücadele eden bütün takımları kutluyorum. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim