Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü Yöneticileri, İlçe Kaymakamı Murat Kütük ve Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen’e nezaket ziyaretinde bulundu.                 Şampiyonluğu tescillenen ve kupayı alan Gençlerbirliği Spor Kulübü adına gerçekleştirilen ziyaret Onursal Başkanı Turgay Abacı, Kulüp Başkanı Süleyman Bedir Abacı, Yönetim Kurulu üyeleri Fevzi Yüksek, Yusuf Aslan, Sinan Zubari ve takımın kurucusu, Antrenör Umut Çakır tarafından gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük’ü makamında ziyaret eden Kulüp yöneticileri, Kaymakam Kütük’e takıma bu güne kadar göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, düzenlenecek geceye davet etti.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük, ziyarette yaptığı açıklamada “Gençlerbirliği Spor Kulübümüz, ben buraya göreve başladıktan sonra kurulan bir kulübümüz. Yeni bir kulübümüz olmasına rağmen geçen yılı şampiyon olarak tamamlayarak, bu yıl BAL Liginde mücadele edecek. Biz emeği geçen yöneticisinden malzemecisine, futbolcusundan taraftarına tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tabi ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz bunu göreve geldiğimiz günden bu güne takımın maçlarını takip ederek anlayabiliyoruz. Gayretliler, demek ki isteyince bir şeyler oluyor. Yıllardır Samandağ’ın hasret olduğu bir başarı bu. Ben önümüzdeki günlerin daha aydınlık, daha güzel günler olacağına inanıyorum. Arkadaşlarımızın gayretlerini görüyorum. İnşallah başarılı olacaklar. Arkadaşlarımızın ismi 3. Ligde ,2. Ligde önümüzdeki zamanlarda duyulacak.” İfadelerine yer verdi.
Futbolun sadece spor olmadığını ve ciddi bir reklam malzemesi olduğunu belirten Kaymakam Kütük “Samandağ’a ciddi bir tanıtım katkısı, turizm katkısıdır. Biliyoruz ki Samandağ’ da güç kudret sahibi, ekonomik gücü çok iyi olan arkadaşlar var. Bu da Samandağ’a yapılan bir yatırım olarak değerlendirilip, Samandağ Gençlerbirliği’ ne katkı sunmalarını bekliyorum. Çok mutlu olacağız. Tekrar yeni ligde arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.
Samandağ tarihinde ilk defa bölgesel amatör lige yükseldiklerini belirten kulüp Başkanı Süleyman Bedir Abacı “ Bu süreçte Sayın Kaymakamımızın çok ciddi katkıları oldu. Kulübümüz ve yönetici arkadaşlarımız adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Futbolcu ve yönetici arkadaşlarımın çok ciddi gayret ve emekleri oldu. Biz bunu sadece Bölgesel Amatör Lig için yapmadık hedefimiz profesyonel liglere çıkmak. İnşallah Sayın kaymakamımızın, Sayın Belediye Başkanımızın, Samandağlı iş adamlarımızın ve sporseverlerin katkılarıyla ve desteğiyle Allah nasip ederse bu hayalimize kavuşacağız.” dedi.
Onursal Başkan Turgay Abacı, misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Murat Kütük’e her zaman takımın yanında olduğunu ve her zaman desteklerini ve yardımlarını esirgemediğini belirterek, bundan sonra da yanlarında olacaklarına inandıklarını belirterek Gençlerbirliği kulübü adına teşekkür etti.
Kaymakam Kütük’ün ardından kulüp yöneticileri Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen’i makamında ziyaret etti. Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak yeni görevinde başarılar dileyerek ve hoş geldin dileklerinde bulundu.
Takım hakkında bilgi veren kulüp yöneticileri, Cumhuriyet Başsavcısı Gülderen’i düzenleyecekleri Şampiyonluk gecesine davet etti.
Cumhuriyet Başsavcısı Gülderen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulüp yönetimine teşekkür etti ve BAL  Liginde başarılar diledi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim