İlçemiz Tekebaşı Mahallesi’nde oturan ve geçtiğimiz günlerde evi yanan Sevinç Emirhan’ın imdadına iş insanı, hayırsever Ali Gümüş yetişti.
Gümüş, yanan evi dolayısıyla mağdur olan Emirhan ailesine yardım elini uzattı ve Sevinç Emirhan’ı ziyaret ederek getirmiş olduğu televizyonu kendisine teslim etti. Hayırsever Gümüş, ziyaretinde Emirhan’a ayrıca 2 tane çekyat, halı ve ev tadilatında da yardımcı olacağını ifade etti. Sevinç Emirhan, kendilerine sahip çıkan iş insanı Gümüş’e yardımları dolayısıyla teşekkür ederek, hayır duasında bulundu.
İş insanı Gümüş, şehir dışında olmasına rağmen olayı duyar duymaz geldiğini belirterek evin eksiklikleri gidereceğinin sözünü verdi.
Gümüş, konuşmasında “ Herkesi seviyorum, özellikle Samandağ halkını, gençleri çok seviyorum. İl dışında Ankara’daydım duydum. Ablamız, bizim değer verdiğimiz bir insan, duyar duymaz uçağa binip geldim. Ne gerekiyorsa A’dan Z’ye kadar kendisinin yanındayım. Hataylıları seviyorum, değer veriyorum. Zor günün dostuyuz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim