Samandağ Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Refik Gümüşoğlu, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada 9 Ocak Pazar günü gerçekleştirecekleri Genel Kurul Toplantısına tüm Samandağ esnafını davet etti.                       
Başkan Gümüşoğlu, genel kurul toplantısının seçimli olacağını belirterek  “Değerli Esnaf ve Sanatkarlarımız; Bilindiği üzere 2022 Olağan Seçimli Genel Kurulumuz 09 Ocak 2022 Pazar günü saat 09:30’ da Balıkçılar çarşısının üstünde ki Samandağ Belediye Konferans Salonunda yapılacaktır. Oda kaydı ve vergi kaydı aktif bulunan sayın üyelerimiz kimlik veya EHLİYET belgeleriyle birlikte bekliyoruz. Halen iş başında bulunan Yönetim olarak daima Esnafımızın yanında olduk. Esnafımızın zorlu zamanlarında, karşılaştıkları her sorunda hızlı ve etkin çözümler yaratmaya çalıştık. Karşılaşılan bütün sorunları hızlı bir şekilde de ilgili kurumlara taşıyarak çözüm bulma arayışında olduk. Daima Esnafımızın hizmetinde olduk. Samandağ Esnafının yararını öncelikli olarak düşündük. Yönetimde bulunan ekibimiz bir bütün olarak gayretli çalışmalar yürüttü. Bu güne kadar bizlere güvendiğiniz ve desteklediğiniz için hepinize gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Esnafımızın beklentilerini ve sorunlarını iyi bilen deneyimli bir ekip olarak önümüzde ki dönem de yönetime talibiz. Esnaf Odasını esnafla birlikte ve artan bir heyecanla yönetmeye devam etmek istiyoruz. Öneri ve eleştirilerinizi bizlerle paylaşmak için, oylarınızla yeni döneme güç katmak için sizleri toplantıya bekliyoruz, Genel kurulumuza güç katmak için sizleri bekliyoruz. Bu güne kadar bizlere güvendiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de güveninize talibiz. Bizler aynı heves ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Özellikle pandemi süresinde büyük zorluklar yaşayan Esnafımızın dayanışma ile sıkıntıların aşmasını, elbirliği ile zorlukları yenmesini sağlamaya çalışacağız. Samandağ Esnafı çalışkanlığı ve dirayetiyle bu zor zamanları aşacaktır. Sizlere güveniyoruz. Sizlerin de bize güvenmeyi sürdürmenizi istiyoruz. Bugüne kadar sizleri mahcup etmedik. Bundan sonra da ilk günkü heyecan ile çalışacağımızdan kuşkunuz olmasın.
Bu vesile ile Hristiyan kardeşlerimizin Noellerini kutluyoruz. Halkımızın ve Esnaf ve Sanatkarlarımızın yeni yılını kutlar huzur ve sağlık içinde mutlu yarınlar dileriz. Saygılarımızla.” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilişim