Samandağ Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibimiz Yusuf Aslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu sohbet havasında geçen ziyarette, ilçemiz esnafının sorunlarını ve oda olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.
Gümüşoğlu, konuşmasında “Bağımsız basın halkın haber alma özgürlüğünün teminatıdır, demokrasilerde 4. güçtür. Bunun en kılcal damarları da yerel gazetelerdir. Yerel gazetelerimizin de esnaflarımız gibi çok zor koşullarda hayatlarını sürdürmeye çalıştıklarının farkındayız. Yerel gazetelerimiz yaşadıkları olumsuzluklara rağmen her zaman, her etkinliğimizde odamızın yanında oluyor ve esnafımızın sorunlarını dile getiriyorlar. Bizler de oda olarak yerel gazetelerimize elimizden geldiğince destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Uzun yıllardır ilçemizde yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Cemre Gazetesi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum. “ ifadelerine yer verdi.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan, “Esnaf Odası Başkanı Sayın Refik Gümüşoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gazete olarak esnafımızın ve halkımızın yanında olmaya, yaşadıkları sorunlar ile ilgili sesleri olmaya, taleplerini dile getirmeye devam edeceğiz. Aynı şekilde ülkemizin, ilçemizin ve halkımızın yararına çalışan tüm sivil toplum kuruluşları, odalar ve demokratik kitle örgütlerinin çalışmalarını kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz. “ dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim