Yaşam mücadelesi veren SMA hastası Nefes bebeğe destek olmak için Ankara, Adana, Hatay ve Mersin’den 49 sanatçının Samandağ Kültür Merkezi’nde  açtığı karma sergiye İlçemiz Kaymakamı Murat Kütük katıldı. 
Sibel Çakar başkanlığında; Saliha Yeşilköy, Mehmet Nuri Börüban, Gülsen Doğan, Mahmut Özkoca, Bahadır Berkyaz yöneticiliğinde hazırlanan sergide açılış konuşmasını yapan Kaymakam Kütük;
“ Hayatta her şey insanın istediği gibi gitmiyor. Bugün sapasağlam olan bizler küçük bir ev kazasıyla yatağa bağımlı ya da hiç hareket edemez bir hale gelebiliyoruz. Tabii ki her insan ister sağlıklı çocukları olsun, sağlıklı bireyler olsun ama bu da Yaradan'ın bir imtihanı. Bu imtihan karşısında bizlerinde boş durmaması gerekiyor. Hayat dikensiz gül bahçesi değil. Dikenler var ve bu dikenler zaman zaman canımızı acıtıyor. Sevinçler, üzüntüler diğer insanlarla konuştukça, akrabalıklarla paylaşılarak çoğalıyor, üzüntüler azalıyor. Bizde ailemizin yanında yer alarak üzüntüsüne ortak olacağız. Bu üzüntüye derman ararken çare olmaya çalışarak bu serginin açılışında katkıları olan değerli sanatçılarımıza ve sanat severlerimize,  ailemiz adına teşekkürü  bir borç bilirim. İnşallah bebeğimiz sağlığına kavuşur. Sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Herkese sergiye geldikleri için teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından  sergiyi gezerek, sergide yer alan eserler hakkında bilgi alan Kütük bir süre sanatçılarla sohbet etti.
 Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim