Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) Araştırma Hastanesinde görev yapan Hemotolog Doç. Dr. Gül İlhan Ankara’da aldığı nakil eğitimini tamamladı. 
Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (HAKABE-DER) Yönetici ve üyeleri MKÜ Araştırma hastanesinde görev yapan Hematolog Doç. Dr. Gül İlhan’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.
HAKABE-DER Başkanı Vahit Çay, gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ve üyeleri ile birlikte Ankara'da nakil eğitimi alan ve tekrardan Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde görevine başlayan Hematolog Doç.Dr. Gül İlhan' a hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk. Hastalarımızın durumu ve ilerde yapılması planlanan nakil ünitesi hakkında bilgi edindik. Nazik karşılaması ve ilgisinden dolayı hocamıza çok teşekkür ediyoruz ve yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
SAKABE- DER ARTIK HAKABE-DER 
Samandağ Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği(SAKABE- DER) geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirdikleri olağanüstü kongre ile sadece ilçemizde değil tüm Hatay’ da faaliyetlerini sürdürebilmek için tüzük değişikliği giderek adını Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(HAKABE-DER) olarak değiştirmiş ve başkanlığına yeniden Vahit Çay seçilmişti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim