İl Kültür ve Turizm eski müdürü Hasan Eliaçık, bir süredir tedavi gördüğü  rahatsızlığına yenik düşerek hayatını kaybetti.         
Hatay’da uzun süredir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli olan, daha sonra siyaset dünyasına girerek CHP’ den milletvekili aday adayı olan mütevazi kişiliğiyle çevresinde sevilen Hasan Eliaçık’ın vefatı tüm sevenleri arasında derin üzüntü yarattı.
Cenazeye Eliaçık’ın ailesi, yakınları Eski Çalışma ve Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, Ticaret ve Sanayi Bakanı Fuat Çay, Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Eski Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Makine ve HBB ikmal Daire Başkanı Ahmet Dolgun, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Antakya ve Defne İlçe Örgütü, Çevre ilçelerden gelen Sevenleri ve Partililer katıldı.  Eliaçık’ ın cenazesi Antakya Şehir Mezarlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.
Eliaçık ailesinin taziyeleri merhumun ikamet ettiği Turunçlu Mahallesi Ziyaret Sokak Nihat Akçay Apt. Önü, Aşiyan Kafe-Yüzme Havuzu sokağında kabul edeceği bildirildi.
 

Editör: TE Bilişim