İlçemiz Meydan Mahallesindeki evinde yaşam mücadelesi veren SMA hastası Nefes Bebek (Yeşil)’e destek olacağının sözünü veren Hayırsever, İş insanı Ali Gümüş sözünü yerine getirdi.
Yaptığı hayır işleriyle adından sıkça söz ettiren Ali Gümüş, geçtiğimiz günlerde Meydan sahilinde kendisinin katkılarıyla gerçekleştirilen Halk Konserinde Nefes bebeğe destek sözü vermişti.                                        
Geçtiğimiz Cuma günü Hayırsever Gümüş, kameraların önünde sözünü yerine getirerek içerisinde para olan çantayı Nefes Bebeğin amcası Tufan Yeşil’e teslim etti.
Tedavisi için gereken miktarda paranın toplanması için bağış kampanyası devam eden Nefes Bebek için katkıda bulunan Gümüş, “ Verdiğimiz halk konserinden bu güne kadar Nefes Bebeğin amcası Tufan Bey ile devamlı irtibat halindeydik. Ayın 16’sı için kendilerine söz vermiştim. Bu gün de ayın 16’ sı. Ben de sözümü yerine getirerek bu parayı kendilerine teslim ediyorum. Ve tekrar ediyorum Nefes Bebeğin tedavisi başlayana kadar her daim Yeşil ailesinin yanında olmaya ve desteğimi sürdürmeye devam edeceğim.” dedi.
Amca Tufan Yeşil “Nefes Bebeğimizn kampanyası devam ediyor, şu an % 54 lük dilimdeyiz. Ali abimize de çok teşekkür ediyoruz. Nefes’e nefes olan herkese çok teşekkür ediyoruz.  Herkesin yüreğine sağlık. Allah razı olsun. İnşallah sizlerin sayesinde Nefes'e ilacını kavuşturacağız." dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim