İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Fevzi Dadük’ün eşi, Gazetemiz yazı işleri eski müdürü, Ayna Gazetesi Kurucusu Ümit Dadük Sağaltıcı, Gazetemizin basım yeri Özgün Ofset sahibi Aydoğan Dadük, gazetemiz eski emekçileri Zeynel, Hasan Dadük, Mihriban, Nevin ve Habip’in de anneleri Hayriye Dadük hayatını kaybetti.
Uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşen Dadük’ün, naaşı 22.11.2022 Salı günü saat 12:00’ da Cumhuriyet Mahallesindeki evinden alınarak Gözene Mahallesi Asri Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Dadük’ün cenaze törenine; ailesi, yakınları, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir ve ilçe Yöneticileri, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, Belediye Meclis Üyesi Volkan Sağaltıcı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminden Mithat Kalaycıoğlu, CHP ilçe Yönetim Kurulu üyesi Ziya Helvacı ve çok sayıda seveni katıldı.
60 yaşında hayata gözlerini yuman Dadük’ün vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu.
Cemre Gazetesi emekçileri olarak, vefat eden Hayriye Dadük’e rahmet dilerken, eşi ve çocuklarının acılarını paylaşıyor, sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Taziyelerin Suphi Güzey Taziye Salonunda Saat: 13.00 ila 16.00 arasında alınacağı belirtildi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim