HBB Fen İşleri, Ganim Canbolat Caddesinde (Girne Caddesi) başlattığı asfalt seriminin ardından çalışmalarını Kapısuyu ve Cemal Gürsel Mahallesinde yoğunlaştırdı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fen işleri Dairesi Başkanlığınca, ilçemiz Deniz Mahallesi Ganim Canbolat Caddesinde (Girne Caddesi)başlattığı asfalt çalışmalarının 1’inci ve 2 ikinci etabı yapıldıktan sonra 3‘üncü ve son olan etabı tamamlıyor.   Aynı zamanda Kapısuyu yolunda beton asfalt serimi çalışmalarında devam ediliyor.
Bununla birlikte eş zamanlı  Cemal Gürsel Mahallesinde Azize Takla kilisesi yolunda satıh kaplama asfalt öncesi zemin düzeltme ve PMT serim çalışmaları gerçekleştiriliyor. 
HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Değerli hemşerilerim Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığımızca İlçemizde başlattığımız yol onarım, yenileme iş kapsamında İlçemize bağlı Cemal Gürsel Mahallesinde Azize Takla kilisesi ve birçok çiftçi kardeşlerimizin ulaşımını rahatlatacak üretim yolunda satıh kaplama asfalt öncesi zemin düzeltme ve PMT serim çalışmaları gerçekleştiriyoruz.”
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim