Hatay Büyükşehir Belediyesi ilçemizde altyapı çalışmaları dolayısıyla bozulan ve vatandaşların yapımını uzun zamandır beklediği Mehmet Aslan Caddesinde (Deniz yolu) beton asfalt çalışmalarına başladı.
HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Samandağ’ın tüm mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçi kardeşlerimizin üretim yaparak ilçe ekonomisine katkı sağladığı tarlalarına giden yollardaki çalışmalarımızla, su ve kanalizasyon hizmetlerimizle, dere ıslah ve temizliği ile ilgili çalışmalardan, mezarlıklarda çevre düzenlemesine kadar birçok çalışmayla ilçemize bağlı 42 mahallemize dokunuyoruz.” dedi.
HBB Samandağ Koordinatörü Kamacı, yapılan bu çalışmaların yanı sıra altyapısı tamamlanan yollarda mesai ve hafta sonu gözetmeksizin çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Kamacı, açıklamasının devamında “Halkımızın uzun zamandır yapılmasını beklediği fakat hava koşullarının elvermemesi yüzünden başlayamadığımız Samandağ Deniz yolu ile Samandağ- Antakya arasındaki yollarda Havanın ısınmasıyla birlikte hafta sonu, mesai gözetmeksizin Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyor ve ilçemiz güzel, modern ve prestijli yollara kavuşmaya devam ediyoruz.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızca ilçemize bağlı Deniz Mahallesi ile Çiğdede Mahallesi arasında olan Mehmet Aslan Caddesinde yolun 1’inci etabında beton asfalt serim Çalışmaları devam ederken, yolun 2’inci etap bölümünde ise eski asfalt söküm ve trimleme çalışmalarına başladık.
Bu çalışmayla birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızca yol yenileme, beton asfalt çalışmaları iş kapsamında Samandağ Antakya Yolu üzerinde altyapısını tamamladığımız Sutaşı Mahallesi Zezniye girişinden (eski polis noktasından) Ali İsmail Korkmaz köprüsüne (Favvar mevki) kadar olan yolda beton asfalt yapılmak üzere reglaj ve PMT serim çalışmalarını tamamladık. Ve asfalt serime hazır hale getirdik. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.
           Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim