Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı gazetemizi ziyaret etti.
HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan ‘a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Kamacı, Samandağ’ da HBB’nin yaptığı ve planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kamacı, konuşması sırasında yaşanan iş yoğunluğu nedeniyle gecikmiş bir ziyaret olduğunu belirterek “Basının haklı ve yerinde eleştirilerine her zaman saygı duyuyoruz. Basın ahlakı ve etik kurallara bağlı, kişilik haklarına saygılı tüm basın emekçileri bizim için çok değerlidir. Yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen özellikle yerel basının ayakta durmak için gösterdiği çabayı takdir ediyorum. Bizlerin yaptığı çalışmaların duyurulması, eksik bıraktıklarımızı bize göstermesi açısından basınımızın önemi asla yadsınamaz. Cemre Gazetesi Ailesi olarak bu misyonu layıkıyla yerine getirdiğinize inanıyorum. Uzun yıllardır ilçemizde yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Cemre Gazetesi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HBB Koordinatörü Kamacı’ ya teşekkür etti. Aslan, konuşmasında “ İlçemizde Hatay Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve vatandaşlarımızın haber alma hakkını kullanabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Doğru yapılanları alkışlarken, gördüğümüz eksik ve yanlışları da samimi bir anlayışla dile getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyor, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz." dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim