Geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek Nihat Mazmanoğlu başkanlığındaki Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu dün HGC Hizmet Binası’nda taptığı toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirdi. 
16 Ekim Pazar günü üyelerinin katılımıyla iki liste ile genel kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren Nihat Mazmanoğlu başkanlığındaki Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. HGC Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda yapılan seçimler sonucunda HGC Başkanlığı’na Nihat Mazmanoğlu, Genel Sekreterliğe Cemil Yıldız, Başkan Yardımcılığına İlyas Bayraktar, Serkan Oğuz Uğraş ve Ali Yolcu,  Saymanlığa Mithat Kalaycıoğlu olurken, Basın Sözcüsü Murat Mutlu, Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Hasan Özdemir, İlçe ve STK Sorumlusu Cevdet Işık Şener oldu. 
SEÇİMLER ARTIK GERİDE KALMIŞTIR
Görev dağılımının ardından yönetim kurulu üyelerine yönelik kısa bir konuşma yapan HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, “Cemiyetimizin olağan genel kurulunu üyelerimizin yüksek katılımıyla birlikte sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Seçimler artık geride kalmıştır. Bugünden itibaren mesleğimizi yüceltmek için planladığımız projeleri en kısa sürede hayata geçirmek ve cemiyetimizi tüm üyelerimizle birlikte yönetmek olacaktır. Yeni görevimizin başta yönetim kurulumuz olmak üzere, üyelerimize ve medya sektörüne hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 
 Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim