Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, seçim sonrasında göreve gelen Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ı makamında ziyaret ettiler.
Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen seçim sonrasında göreve gelen Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ı makamında ziyaret eden HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Hatay Barosu Başkanlığı’na seçilen Açıkalın’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
Yerel basını yakından takip ettiklerini ve önemsediklerini dile getiren Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın, “Dördüncü Güç olarak bilinen yerel basın kamuoyunu doğru bilgilendirmek, kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları ile toplumun beklentilerini her zaman gündeme getiren önemli bir görevi sürdürmektedir. Tarafsız, doğru, ilkeli ve en önemlisi Anayasa’nın belirlediği kurallar çerçevesinde görevini sürdüren yerel basını Hatay Barosu olarak her zaman desteklemeye edeceğiz.
Gerçekleştirdiğiniz nezaket ziyaretinizden dolayı HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, basın mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
     Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim