Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri adına Kooperatif Başkanı Mahmut Hocaoğulları, basın açıklaması yaptı.
Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hocaoğulları, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın yaptığı açıklamalara istinaden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı doğduğunu belirtti.    
Hocaoğlu, her zaman sanayi sitesi esnafının yanında olduklarını ve esnaf lehine karar aldıklarını belirterek,  Başkan Eryılmaz’ın suçlamalarını reddetti.
Hocaoğlu, açıklamasında “Samandağ Halkımıza Ve Kamuoyuna; 16.02.2020 tarihli kongremizde o tarihten geçmişe yönelik kooperatif kurulduğu tarihten bu güne kadar tüm üyelerimizin aidat ve geçmişe yönelik borçları silinmiştir. Belediye Başkanının iddiaları yalandır en doğru cevap veren sanayi sitesinde iş yeri çalıştıran üyelerimizle sorabilirsiniz amcası oğlu Nebil Eryılmaz için dükkan istedi ve yasal prosedür yapılsın istedik.
Belediye Başkanı Refik Eryılmaz amcası oğlu için tehdit etti ve de ağıza alınmayacak küfürler ile tehdit etmektedir. İddia edildiği gibi herhangi bir abartılı bir meblağ istenmemiştir. Gerçek olan ortaklık payı ile ilgili ücret genel kurul karalarımızda alınmış, bu meblağ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kayıtlarında da mevcuttur.
osyal Medyada Yönetim Kurulu üyemiz Nebil Eryılmaz’ın da ağabeyi olan Semih Eryılmaz, hem kardeşini, hem de amcaoğlu Refik Eryılmaz’ı kollamak adına iftiralarda bulunmuştur. Semih Eryılmaz’ın attığı iftiralarla ilgili de savcılığa başvuru yaptık, gerekli cevabı adalet verecektir. İleri ki günlerde yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte basın toplantısı yapacağız saygılarımızla. Samandağ hepimizin.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim