Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, Defne'de ve Altınözü'nde mahalle muhtarların ziyaret etti. 
DEVA Partisinin iktidarı yolunda sadece kendi ilçesiyle sınırlı kalmayan Defne ilçe başkanı Hüzmeli, DEVA Partisi Genel Merkez talimatıyla haftalık olarak farklı alanlara yönelik gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında mahalle muhtarlarını ziyaret etti.
İlçe Başkanı Hüzmeli, Aşağıokçular Mahalle Muhtarı Hüsamettin uzunÇekmece mahalle muhtarı Süleyman Oflazoğlu, Altınözü Babatorun muhtarı Ahmet Özer, Dursunlu Muhtarı Mehmet Ali Cabiroğlu ve Sümerler mahallesi muhtarı Mehmet Keskin'e gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisine ve partisine  vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. 
Başkan Hüzmeli, mahalle sakinlerinin son durumlarını muhtarlardan öğrendi. Partisinin politikaları ve iktidarında neler yapılacağını anlatan İlçe Başkanı Hüzmeli, “Günümüz ihtiyaçlarına uygun Muhtarlık Kanununu hazırlayarak tüm eksiklikleri gidereceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Öte yandan bir açıklama yapan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Defne İlçe Başkanı Hüzmeli, ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini, her kesimden vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldiklerini söyledi. 
Sohbet ettikleri esnaf ve vatandaşın çoğunluğunun; “Ülke ekonomisi çok kötü. Bu kötü gidişatı düzeltirse, Ali Babacan düzeltir” dediklerini belirten Hüzmeli: “Yaşanan ekonomik krize çözüm bulma noktasında Genel Başkanımız Ali Babacan’a ve Deva Partisi kadrolarına vatandaşın güveni olduğunu, bu manada Deva Partisi’nin, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu sosyo - ekonomik krizden çıkmada vatandaşın umudu olduğunu, bu umuda ve güvene layık olmak için Deva Partisi kadroları olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi. Ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandıklarını, Deva Partisinin ve Ali Babacan’ın ilgi ile takip edildiğini gördüklerini söyleyen Hüzmeli: “Deva Partisine ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a gösterilen bu ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti ve daha da motive olmuş bir şekilde ziyaretlerimizi tamamladık” dedi. 
Tüm muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür eden Hüzmeli, DEVA Partisi'nin kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu kaydetti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim