İç Anadolu Belediyeler Birliğinden bir heyet ilimizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.
Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk’un yer aldığı heyet Hatay ziyaretleri kapsamında Samandağ’a geldi. 
İlk olarak, Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ı makamında ziyaret eden heyet
daha sonra Başkan Eryılmaz ile birlikte Samandağ Belediyesi tarafından kurulan Türkiye’nin ilk Gastronomi Köyü, Vakıflı Köyü ve Vakıflı Mahallesi’nde bulunan Vakıflı Meryem Ana Kilisesi, Hıdırbey Mahallesi’nde Musa Ağacı, Hz. Hızır Türbesi ve ardından Deniz Sitesinde yapılan Atatürk Sahil Parkı’nı gezdi.  
Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve beraberindekiler ilçe turizmine katkı sunmak amacıyla ilçeye kazandırılan Atatürk Sahil Parkı ve Gastronomi köyünü çok beğenerek, hayran kaldıklarını ifade ettiler.
Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Eryılmaz, paylaşımında “ Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı sayın Fethi Yaşar ve Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı sayın Av. Kazım Kurt eşleri ile birlikte bizlere nezaket ziyaretinde bulundular.
Değerli misafirlerimizi İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyor, kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim